maandag 1 juli 2013

Heel Holland Bakt



 
Sinds 5 juni is er iedere woensdag om 20.30 uur een nieuw bakprogramma op de televisie. Heel Holland Bakt! Er zijn nu al een aantal afleveringen geweest en ik ben fan! Wat een leuk programma. Iedere aflevering behandelen ze een ander thema.
Dit stukje komt van de website www.heelhollandbakt.nl

Kijkcijferhit ‘The Great British Bake Off’ komt naar Nederland!

De Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off is vanaf juni te zien bij MAX.

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?

Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.
 
 
 
Martine Bijl presenteert Heel Holland Bakt. Zij zal tijdens het programma de grote steun voor de kandidaten zijn in hun strijd om de titel van de beste amateurbakker van Nederland.

De jury bestaat uit meester patissier Robèrt van Beckhoven en succesvol culinair publicist Janny van der Heijden. Alle creaties van de amateurbakkers worden door dit kritische en perfectionistische duo beoordeelt.

Van Beckhoven is één van de twee meester patissiers die Nederland rijk is. Het bakken zit in zijn genen. Naast een eigen zaak in Brabant heeft hij ook een culinaire studio, en is hij een veelgevraagd adviseur bij vakgenoten. Van der Heijden schrijft al jaren vast voor diverse dagbladen en tijdschriften. Daarnaast is ze bekend van de tientallen succesvolle kookboeken die ze heeft geschreven.
 
 
 
De keuken van de kanidaten
 
 
 
In deze tent wordt alles gebakken.
 
 
 
Tot nu toe vond ik de aflevering van de Koekjes het leukst, ben benieuwd wat er nog meer voorbij gaat komen.
 
Liefs Kim

Geen opmerkingen:

Een reactie posten